Hallo Iedereen

Afgelopen jaar heb ik met de nodige mensen en organisaties contact gehad over mijn werk in Uganda. Heb enkele bijeenkomsten bezocht van organisaties die ook projecten in Uganda hebben waaronder het Oeganda Platform om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.Daar zijn ook een paar hele mooie projecten uitgekomen die ik in januari en februari ga bezoeken.

Met Pieter Temminck van het AOC in Twello heb ik afgesproken dat ik ook bij hun project in de buurt van Massaka langs zal gaan.

Na aankomst in Uganda zal ik eerst een aantal dagen rond Kampala verblijven om de projecten van de afgelopen jaren weer te bezoeken.
Daarna begint de reis door heel Uganda van Kampala naar Kigoogwa, Jinja, Soroti, Kitgum, Karenga, Fort Portal, Massaka, Jja Jja Bbanga en in het uiterste zuidwesten Kabale.
Dit over een periode van 8 weken. Je kunt me weer volgen via www.tjeuvinken.waarbenjijnu.nl

Nadat ik in Maart terug was uit Uganda hebben we een aantal projecten financieel kunnen ondersteunen. Dit is terug te vinden op www.fffu.nl
Dit hebben we kunnen doen dankzij een aantal donateurs en de kringloopwinkel "Een Aarde" uit Asten en de Vlooienmarkt uit Vlierden mijn geboortedorp.
Een aanvraag bij Wilde Ganzen loopt nog. Een ieder die hier aan heeft bijgedragen heel hartelijk dank.

Vriendelijke groeten

Tjeu Vinken